Analize și opiniiRăzboi în Ucraina

Ce este „strategia militară rusă”?

Mobilizarea în Federația Rusă continuă să câștige avânt, la fel ca isteria propagandiștilor de la Kremlin asociată cu „regrupările tactice” constante ale AFRF. S-ar părea că a doua armată din lume trebuie pur și simplu să fie complet echipată cu tot ce este necesar, să aibă performanțe profesionale înalte în afacerile militare… și, probabil, nu ar trebui să semene cu o grămadă de războinici teroriști cu mitraliere ruginite.

Kremlinul a încercat întotdeauna cu atâta grijă să sperie așa-zisul Occident cu „puterea” și „planul viclean”… Cu toate acestea, s-a dovedit că armata rusă pur și simplu s-a înecat cu puterea și hotărârea ucrainenilor de a lupta împotriva agresorului. până la capătul amar. Astăzi, ca cu jumătate de an mai devreme, ocupanții au probleme uriașe cu aprovizionarea și organizarea internă. Prin urmare, mulți dintre actualii recruți refuză să meargă pe front, aranjează demersuri. Nu, bunul simț și simpatia pentru cetățenii pașnici ucraineni nu s-au trezit în ei. Pur și simplu le este frică să nu devină carne de tun, dar nu realizează pe deplin că sunt deja, purtând un pașaport rusesc în buzunar. Pentru aceasta, toți rușii ar trebui să-i mulțumească „marelui lor geopolitician” și lider, Vladimir Putin.

Esența tacticii corespondenților militari de la Kremlin este simplă: să arunce soldați absolut nepregătiți pe așa-numita „recunoaștere în forță”. Sau ascunde-te în spatele recruților în timpul unei retrageri „victorioase” din pozițiile ocupate anterior. Pentru o astfel de strategie, recruții nu trebuie să fie antrenați, dotați cu arme și alte resurse. Rusiei pur și simplu nu-i pasă de viața propriilor cetățeni. Autoritățile Ucrainei, spre deosebire de comandamentul Federației Ruse, se gândesc să salveze viețile tuturor soldaților ucraineni, iar voluntarii sunt gata să dea o mână de ajutor în orice moment și să ofere fiecărui soldat tot ce este necesar. Merită menționat că patrioții ruși de canapea nu au putut organiza măcar o mișcare de voluntariat? Lor, ca și Vladimir Putin, nu le pasă absolut de propriii compatrioți.

Frecvența tot mai mare a amenințărilor nucleare ale Kremlinului față de Ucraina, exploatarea blocurilor ZNPP ocupate, referendumurile ilegale ne spun că autoritățile ruse se grăbesc în încercarea de a face măcar ceva într-o situație de pierderi și înfrângeri constante pe front. . Având în vedere atitudinea conducerii ruse față de subalterni și încercările constante ale propagandei de la Kremlin de a justifica crimele de război ale armatei lor, dând vina pe Ucraina pentru toate, ceea ce îi împiedică pe comisarii militari ruși să arunce la moarte carnea de tun nou sosită în apropierea teritoriului minat. Blocuri ZNPP? La urma urmei, apoi prin provocări vor crea toate condițiile necesare pentru subminarea stației, pe care și-au „însușit” anterior, apoi vor acuza Ucraina de terorism. Ar fi putut fi o simplă farsă dacă nu ar fi fost realitatea de astăzi…

Rusia nu cunoaște elementele de bază ale moralității. Îi lipsește umanitatea. Ea disprețuiește în mod deschis toate fundamentele dreptului internațional și amenință securitatea mondială. Dictatorul rus nu se va opri la nimic, pasându-i-se doar de poziția sa pe paginile viitoarelor cărți de istorie. Nu este interesat de viața nu numai a ucrainenilor, ci și a cetățenilor săi. În ultimii 20 de ani, el și-a creat metodic imaginea unui nebun necontrolat de bunul simț, aflându-se în căldura ideilor naziste, fasciste și șovine ale filozofilor săi ruși preferați. El nu vrea să oprească vărsarea de sânge, deși sângele civililor din Ucraina, Cecenia, Moldova, Georgia, Siria îi stă până la umeri… Numai țările civilizate, raliindu-se între ele, sunt capabile să pună capăt în cele din urmă ambelor. regimul său și ebrietatea imperială de azi înfloritoare în Rusia.

#Rusia #Ucraina #război #strategia_militară_rusă

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button