Analize și opiniiPolitică

Ce părere au moldovenii despre activitatea Maiei Sandu: E pentru popor

La trei ani după ce Maia Sandu a fost investită în funcția de președinte al R. Moldova, cetățenii sunt de părere că ea este unul dintre cei mai buni președinți ai R. Moldova, însă echipa pe care și-a ales-o nu este tocmai cea mai potrivită pentru ea.

Jurnalista Natalia Ghețu i-a întrebat pe unii moldoveni ce părere au despre cei trei ani de mandat ai Maiei Sandu și ce notă i-ar oferi pentru activitatea sa, transmite Știri.md.

„I-aș da o notă pozitivă fiindcă nu totul depinde de ea, dar și de cei care o înconjoară pentru că tu poți să fii cel mai mare gospodar, dar dacă ai o echipă care nu te susține păi atunci nu poți face nimic”, a spus o femeie.

„Nici rău, nici bine. Ea este de treabă, este ca o furnicuță care aduce. Tot ce face Maia Sandu este pentru popor”, a spus un bărbat.

Deși unii au încredere în Maia Sandu, unii moldoveni sunt mai pesimiști și spun că ea este de vină pentru prețurile ridicate, iar ea nu s-a ținut de cuvânt și nu a făcut nimic pentru R. Moldova.

Amintim că astăzi, 23 decembrie 2023, se împlinesc trei ani de când Maia Sandu este președintele R. Moldova. Cu aceasta ocazie, șeful statului și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte.

#Sandu #moldoveni #părări

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button