Politică

Ceban: Ultima ședință a consilierilor CMC din mandatul obținut în 2019

Astăzi, 21 noiembrie, a fost organizată ultima ședință a consilierilor CMC din mandatul pe care l-au obținut în 2019. Despre acest lucru a anunțat primarul Capitalei, Ion Ceban.

În cadrul întrunirii, Ion Ceban a ținut să le mulțumească din suflet „pentru acești patru ani dedicați în folosul cetățenilor din municipiul Chișinău”, transmite Știri.md

„Au fost ani diferiți, au fost ani cu dispute, dezbateri, important este, însă, că locuitorii orașului văd acele schimbări pe care le-am realizat împreună cu consilierii municipali și ele au fost foarte multe. Fiecare dintre membrii CMC a contribuit în felul său pentru aceste schimbări. Le-am dorit multă sănătate și succes în tot ceea ce vor face mai departe”, a scris edilul Capitalei. 

De asemenea, Ion Ceban a adăugat că unii dintre consilieri se vor regăsi și în viitoarea componență, așa că ei se vor revedea în sala CMC. 

„Cu alții sper să ne auzim de bine în alte circumstanțe. Le-am dorit tuturor colegilor din CMC bunăstare în familie, succese la locul de muncă și să realizeze în continuare acele proiecte pe care și le-au propus atât pe plan personal, cât și pentru comunitate”, a mai adăugat primarul municipiului Chișinău.

#Ceban #ședință #consilieri_CMC

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button