Societate

Circul din Chișinău își așteaptă spectatorii din 25 decembrie până pe 16 ianuarie

Circul din Chișinău își deschide ușile și invită toți doritorii la „Crăciunul copiilor”. Din 25 decembrie până pe 16 ianuarie, atât copiii, cât și adulții, se pot bucura de un spectacol extraordinar, oferit de artiști profesioniști de la noi din țară, dar și din Ucraina. Astăzi, i-am surprins la repetiția generală. Ce emoții îi încearcă pe artiști, în ajunul spectacolului, dar și ce surprize au pregătit pentru spectatori, vedem în reportaj.

„Deci, o să fie Moș Crăciun neapărat, animăluțe. Pe site sunt detalii, cămile – cele mai exotice animale și căluții. Va fi Clovnul Buba din Ucraina.”

„Și mai rămâne extraordinare numere în aer, minionii, care o să iasă pe biciclete.”

La spectacol vor fi și doi artiști din Republica Moldova, ceilalți fiind din Ucraina. De îndată ce au ajuns la Chișinău, artiștii de circ au început imediat repetiția, pentru că mâine este marea premieră.

„Sunt aici toți artiștii pe loc, așa că începem repetiția generală. – Care sunt așteptările dvs.? – Ca copiii și nu numai copiii să iasă mulțumiți de la spectacol. Asta este cel mai important.”

Igor este acrobat, vine din Ucraina și ne-a povestit că s-a îndrăgostit de această meserie din fragedă copilărie. Îi place ceea ce face și nu-și poate imagina viața departe de arena circului.

„Eu mă numesc Igor Andreiciuc. Vin din Ucraina, am 19 ani, am venit să vă uimesc.”

„Lucrez în circ 9 ani.”

Clovnul Oleg, și el din Ucraina, debordează de energie. Ne-a spus că circul este a doua sa casă. Îi place să distreze oamenii, iar această meserie îl face să se simtă mereu copil.

„34 de ani lucrez în această direcție.”

„Am venit la voi în ospeție, sunt foarte bucuros și îmi place mult.”

„Îmi doresc ca toți copiii și toți oamenii, care vor veni la prezentările noastre de sărbători, să se încarce de pozitivism, dispoziție de sărbătoare, fericire și cel mai important – zâmbete pentru anul întreg”.

Premiera spectacolului de circ cu genericul „Crăciunul copiilor” începe pe 25 decembrie. Sunt așteptați toți doritorii. Persoanele de la 18 ani trebuie să prezinte un certificat de vaccinare, rezultatul negativ al testului sau un certificat ce confirmă prezența anticorpilor. De asemenea, purtarea măștii în sala de spectacole este obligatorie.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button