Război în Ucraina

Clipul postat ucraineni după ce Zelenski a spus că trupele sale sunt pregătite de contraofensivă

Ministerul Apărării din Ucraina a postat un clip video în care dă de înțeles că nu vrea să spună nimic despre contraofensivă și despre momentul în care va fi declanșată, tranmsite sursa.

„Planurile iubesc tăcerea Nu va fi nici un anunț despre început”, se spune într-un mesaj pe pagina de Telegram a ministerului citat.

În clipul postat, unul realizat evident într-un mod foarte profesionist, sunt văzuți, pe rând, soldați ucraineni care duc degetul la buze – „șșșt” -, într-un îndemn la secret și tăcere.

Apoi – foarte interesant – în imagini se văd două avioane de luptă F-16 (aparate cerute de Ucraina Occidentului), iar la finalul acestui cadru amenințător se aude pe fundal același „șșșt!”.

Ucraina este pregătită să lanseze mult așteptata contraofensivă pentru a recuceri teritoriul ocupat de Rusia, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu publicat sâmbătă.

„Contraofensiva ucraineană va fi foarte impresionantă”, a spus generalul american David Petraeus, care a explicat cum se va desfășura această operațiune de arme combinate.

#ucraineni #Zelenski #contraofensivă

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button