Război în Ucraina

Consilierii din Moscova îi cer lui Putin să demisioneze: „Totul a mers prost. Este nevoie de o schimbare a puterii”

Consilierii municipali din regiunea Moscovei, Lomonosovskii, spun că retorica agresivă a lui Putin a aruncat Rusia înapoi în epoca Războiului Rece. Deputații şi-au postat protestul pe site-ul web al districtului Lomonosovskii, inclusiv un videoclip de 30 de minute cu întâlnirea lor din 8 septembrie. Aceştia au contestat datele economice care arată o dublare a PIB-ului ţării şi au spus că salariul minim nu a crescut la nivelul declarat de Guvern, notează sursa.

Consilierii municipali din Lomonosovskii au făcut apel la preşedintele rus Vladimir Putin să demisioneze, spunând că „totul a mers prost” de la începutul celui de-al doilea mandat al său şi cred că este necesară o schimbare a puterii în Rusia.

Deputaţii şi-au postat protestul pe site-ul web al districtului Lomonosovsky, inclusiv un videoclip de 30 de minute cu întâlnirea lor din 8 septembrie.

În apelul lor, ei subliniază că retorica agresivă a lui Putin şi a subordonaţilor săi a aruncat Rusia înapoi în epoca Războiului Rece. Aceştia au contestat datele economice care arată o dublare a PIB-ului ţării şi au spus că salariul minim nu a crescut la nivelul declarat de guvern.

Oficialii susţin că ruşii au părăsit ţara în masă şi că nu există nicio urmă de stabilitate promisă.

#Putin #război #Ucraina #Rusia

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button