Analize și opiniiRăzboi în Ucraina/Война в Украине

Rușii – o societate de teroriști hrănită de propagandă

Propaganda, în special propaganda rusă, ar putea fi considerată o armă de distrugere în masă. Din aerul televiziunii ruse, citind știrile de pe internet sau din presa scrisă, an de an, milioane de ruși au absorbit narațiunile propagandei rusești, în spatele căreia stă poate cea mai crudă și mizantropică ideologie despre care ai putut auzi vreodată.

Propaganda lui Putin a incitat societatea rusă să urască practic întreaga lume civilizată. De exemplu, la Moscova a avut loc o demonstrație, la care au cerut o lovitură nucleară în Occident. Manifestanții au strigat „Zboară, Sarmat, către orașele inamicului”, și și-au amintit și de citatul lui Putin „Noi, ca martiri, vom merge rai, iar ei și pur și simplu vor muri”. În paralel cu apelurile de declanșare a unui război nuclear, manifestanții au strigat și că sunt împotriva sodomiei, purtând în mână steaguri ale URSS.

Ura întregii lumi civilizate, nostalgia pentru URSS, kitsch-ul armelor nucleare și utilizarea temelor religioase – toate acestea sunt doar o parte din propaganda pe care rușii o consumă de mai bine de 20 de ani. Acei ruși care s-au născut sub președinția lui Putin îl consumă literalmente toată viața.

Acum, în Rusia, ei promovează narațiunea că va avea loc un război nuclear și rușii ar trebui să fie gata să moară în el. După cum demonstrează citatul menționat mai sus al lui Putin, că rușii sunt „martiri care vor merge în rai” și că acest miting a fost inițiat în mod clar de autorități. La urma urmei, în timp ce un protest anti-război poate ajunge la închisoare, organizatorii mitingului, în care fac apel la lovituri nucleare împotriva Occidentului, au primit carte blanche de la oficialii de la Moscova.

Cu toate acestea, chiar și țările relativ loiale precum China nu susțin amenințările nucleare ale Rusiei. Președintele chinez Xi Jinping a vorbit împotriva utilizării de către Rusia a armelor nucleare în timpul unei întâlniri cu președintele american Joe Biden. Nicio persoană sănătoasă din lume nu vrea să înceapă un război nuclear, realizând că nu vor exista învingători în el.

Cu toate acestea, bunul simț și Rusia sunt concepte oarecum contradictorii. Folosirea religiei pentru a promova narațiunile propagandistice nu este în niciun caz un accident pentru Federația Rusă. Biserica Ortodoxă Rusă seamănă mai degrabă cu o sectă care difuzează propaganda rusă în întregime: ea gloriifică și încurajează crimele, stimulează ura pentru alte țări și aproape îl canonizează pe președintele Federației Ruse și anturajul său.

Putin copie în comportamentul său organizația teroristă Al-Qaeda și Corpul Gărzii Revoluționare Islamice și este gata să ducă război ultimului rus. Rusia nu este doar un agresor, ci un stat terorist, ale cărui autorități au pregătit constant o societate a răului absolut din ruși, care vrea moartea întregii lumi civilizate și este gata să comită cele mai crude crime împotriva umanității.

Rusia amenință deja securitatea Europei, ceea ce a fost demonstrat prin sosirea unei rachete rusești pe teritoriul Poloniei pe 15 noiembrie, în timpul terorii cu rachete a Federației Ruse pe teritoriul Ucrainei. Și orice altă țară vecină cu Ucraina se poate confrunta cu o astfel de situație, deoarece Rusia folosește rachete învechite, inexacte și nedirijate. Războiul început de Rusia este o problemă comună pentru toate țările europene.

Rusia trebuie oprită cât mai curând posibil pentru ca pericolul să nu se extindă mai departe spre vest. Este posibil să se răcească ardoarea agresiunii ruse doar prin forță, sau mai bine zis, să se întărească armata ucraineană cu sprijin militar și financiar, astfel încât ucrainenii de pe câmpul de luptă să demonstreze clar Rusiei că lumea nu va tolera trucurile ei nebunești.

#Rușii #societate #țară_teroristă

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button