Politică

Decis! În această toamnă PDM își organizează Congresul. Urmează să-și aleagă o nouă conducere a partidului

Congresul Partidului Democrat din Moldova (PDM) va avea loc pe 20 noiembrie curent. O asemenea decizie a fost luată de către membrii Consiliului Politic Național al PDM, la 17 septembrie curent, în cadrul unei ședințe, transmite sursa.

În cadrul ședinței Consiliului Politic Național al PDM, a fost făcut bilanțul activității formațiunii politice în decursul ultimului an și stabilite prioritățile pentru viitor.

„Trecând prin blocaje și presiuni, am reușit să ne păstrăm echipa, să rămânem un partid echilibrat și moderat așa cum suntem noi. Suntem un partid care este preocupat de problemele sociale ale oamenilor. Suntem un partid social-democrat de sorginte europeană, care a pus umărul la construcția pro-europeană din Republica Moldova și o vom face în continuare”, a declarat președinta interimară a PDM, Monica Babuc.

În raportul prezentat, Monica Babuc, a menționat că, în timpurile grele marcate de multiple crize: economică, energetică, pandemică și a refugiaților, membrii PDM „au dat dovadă de responsabilitate și profesionalism, fiind alături de cetățeni, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste problemele cu care se confruntă”.

Liderul democrat a vorbit și despre parteneriatul dintre PDM și PSD din România, care odată cu deschiderea Biroului PSD din Republica Moldova, în sediul PDM și numirea în funcția de președinte a fostului președinte al CEC, Iurie Ciocan.

Astfel, pentru luna octombrie este programată desfășurarea la Chișinău a reuniunii primarilor PDM și PSD din România, pentru lansarea unor proiecte comune.

#Monica_Babuc #PDM #Congresul #nouă_conducere

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button