Politică

Diaspora Republica Moldova, în ședință la Chișinău. Adrian Dupu: Am discutat planurile din acest an pre-electoral

Partidul Național Liberal (PNL) Diaspora Republica Moldova s-a întâlnit duminică, 5 martie, în ședință la Chișinău, pentru a discuta despre planurile din acest an pre-electoral și despre activitățile pe care urmează să le desfășoare, transmite sursa.

La eveniment au participat președintele organizației, Adrian Dupu, vicepreședinte PNL Diaspora și președinte al Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior, Rares Burlacu și Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

„M-am bucurat să revăd colegi din întreaga țară și am folosit acest prilej pentru a le prezenta activitatea mea în fruntea Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Am transmis totodată salutul președintelui, europarlamentarul Rares Bogdan, însoțit de aprecierea sa pentru activitatea organizației. Am subliniat totodată sprijinul constant și puternic pe care președintele României, , îl oferă Republicii Moldova. Nu în ultimul rând am mulțumit colegilor din PNL Diaspora Republica Moldova pentru munca depusă, seriozitatea și implicarea de care dau mereu dovadă și care au făcut din filiala noastră cea mai puternică dintre filialele PNL din afara granițelor”, a declarat Adrian Dupu.

Adrian Dupu a prezentat colegilor de la Chișinău, în cadrul întrevederii, proiectele pe care Guvernul României, condus de președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, le-a desfășurat pentru sprijinirea cetățenilor din Republica Moldova.

PNL Diaspora Republica Moldova numără 300 de membri activi.

#Diaspora #Moldova #ședință

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button