Politică

PSRM va avea propriul candidat la funcția de primar al Chișinăului

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) își va desemna propriul candidat la funcția de primar al Chișinăului.

Anunțul a fost făcut de secretarul executiv al formațiunii, Vlad Batrîncea, în cadrul emisiunii „Новая Неделя”, transmite sursa.

Vicepreședintele Parlamentului a menționat că la aceste alegeri locale socialiștii nu îl vor susține pe actualul primar al Capitalei, Ion Ceban.

„L-am susținut pe domnul Ceban în două campanii anterioare, când a fost nominalizat de PSRM. Astăzi a decis să meargă pe propriul său drum. Este treaba lui. Cu toate acestea, Partidul Socialist va avea cu siguranță propriul său candidat. Avem o echipă foarte puternică la Chișinău”, a spus Batrîncea.

Deputatul a precizat că deocamdată PSRM nu și-a desemnat candidații pentru fotoliul de primar al Capitalei.

„Partidul va decide acest lucru în timp util. Nu avem nevoie de intrigi înainte de timp. Consilierii noștri din Chișinău asigură stabilitatea Primăriei și autorităților locale. Votăm bugetul și multe programe. Mai avem nouă luni de lucru la Chișinău. Prin urmare, nu vrem să lansăm cursa de șobolani înainte de timp”, a declarat Batrîncea.

La sfârșitul lunii decembrie 2022, PSRM a expulzat șase persoane din rândurile sale. Printre aceștia se numără deputatul Gaik Vartanean și câțiva consilieri municipali Chișinău. Toți s-au alăturat Partidului MAN condus de primarul Chișinăului, Ion Ceban. Printre cei excluși se numără și mama primarului, Eugenia Ceban.

#Ceban #Chișinău #PSRM #candidat #funcția_de_primar

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button