Politică

Din ce bani își va finanța Ion Ceban partidul

Banii pentru partidul lui Ion Ceban vor veni din donații și cotizații. Cel puțin asta a spus președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, după congresul formațiunii.

Pentru congresul de miercuri, 21 decembrie, s-au cheltuit puțin peste 31 de mii de lei, potrivit lui Ceban, transmite sursa.

„Toate lucrurile vor fi făcute transparent în acest sens. La această etapă nu avem cheltuieli foarte mari. Tocmai din acest motiv am ales această sală pentru conferință, am urmărit raportul preț-calitate. Dacă nu greșesc, este vorba de 31.300 de lei, plus unele tipărituri pe care l-am făcut. De unde sunt banii? Sunt bani pe care i-am pus împreună cu colegii mână de la mână”, a declarat Ion Ceban în cadrul conferinței de după congres.

Amintim că Ion Ceban a fost ales președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională. Potrivit lui, „doctrina Partidului MAN este social-democrată de tip european, iar noi ne propunem ca Europa să fie acasă, ca fiecare cetățean să simtă schimbările spre bine”.

#Ceban #partid #opoziție #finanțare

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button