Politică

Dodon: Alegeri anticipate pot avea loc chiar la inițiativa PAS

Majoritatea cetățenilor își doresc alegeri anticipate, iar în cazul unor eventuale parlamentare PAS nu va mai obține o majoritate, susține fostul șef de stat, Igor Dodon.

„Nu exclud că alegerile vor avea loc chiar la inițiativa PAS. La ei acum e așa un haos, atâtea grupări, din 2009, nu am văzut o guvernare în care să fie atâtea grupuri care luptă între ei. Maia Sandu nu-ți controlează partidul. Aceste grupări îi pun condiții. În locul ei dizolvam acest Parlament, pentru că tot acest negativ cade pe umerii ei”, a spus Dodon, la o emisiune de la TVC21, transmite sursa.

„Ea încearcă acum să se distanțeze de PAS, dar nimeni nu o crede. Fiecare cetățean cunoaște că responsabil de țara asta e Maia Sandu, nu miniștrii, dar Sandu. Vom vedea ce pași vor urma, dar nu aș exclude niciun scenariu, totul se poate întâmpla”, a spus acesta.

Întrebat despre ultimele demisii la nivel înalt, Dodon a spus că nu vrea să le comenteze.

„Când pleacă din funcții și din țară rude ale președintei acesta e primul semnal că ceva se pregătește, ei știu ceva.

Următoarele săptămâni, luni se va decide totul, cu cât mai mult se va prelungi această tensiune cu atât mai rău va fi pentru Sandu, de aceea aceasta va fi nevoită să ia decizii – sau o tragedie permanentă sau un final tragic”, a spus Dodon.

Acesta a mai adăugat că Spînu „știe cum s-au finanțat alegerile prezidențiale și el nu va pleca, chiar daca Maia Sandu i-a cerut și toți știu despre scheme”.

„Exact așa și Litvinenco, i-au cerut să-l scoată pe Stoianoglo, a făcut, i-au cerut să o pună pe Dragalin la PA, a făcut, de ce să demisioneze, dacă el pur și simplu a realizat ceea ce i s-a ordonat?”, a spus acesta.

#Dodon #Alegeri_anticipate #PAS

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button