Politică

Dodon, huiduit la CNA: Băi debilule, liniștește-te. O să răspundeți pentru lacrimele mamei

Igor Dodon a fost huiduit în fața Centrului Național Anticorupție. Un manifestant a încercat să îl întrerupă în timp ce făcea declarații, conform imaginilor surprinse de sursa „Iuda”, „Trădătorule”, striga individul pe fundal.

Fostul președinte a încercat să vorbească, însă a declarat că nu poate comunica pe fundalul strigătelor. „Băi debilule, liniștește-te”, i-a răspuns acesta manifestantului.

„Cei implicați în furtul miliardului sunt liberi, se duc pe unde vor în afara țării și toată bătaia este în mine. Pe cazul cu mama mea, niciodată n-am să uit lucrul ăsta, lacrimile mamei mele care stă în stare gravă la spital. Nu știu cât o să dureze, o zi, două, un an, cinci, zece, o să răspundeți”, a spus Dodon.

Mama lui Igor Dodon urma să fie audiată vineri și să primească învinuiri pentru complicitate la îmbogățire ilicită. Procurorii anunțau că la domiciliul ei au fost găsiți peste 600.000 de lei, zeci de mii de euro și dolari în timpul perchezițiilor de pe 24 mai. Galina Dodon, însă, nu a ajuns în fața magistraților, fiind internată în spital.

#Dodon #mama #CNA

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button