Politică

Dodon, mesaj de Paști: Această zi reunește familiile

Ex-președintele țării, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare către cetățeni, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști.

Acesta a subliniat că Paștele este una dintre sărbătorile care reunește oamenii la casele părintești, transmite sursa.

„Dragi creștini! 

Pentru fiecare dintre noi, sfânta sărbătoare a Învierii Domnului comportă o semnificație și încărcătură spirituală deosebită. Fiind cea mai importantă sărbătoare religioasă, pentru creștini aceasta semnifică trecerea de la moarte la înviere și la viața veșnică.

Paștele este una dintre principalele sărbători pentru fiecare familie, un simbol al unității și continuității generațiilor și al tradițiilor. În aceste zile, toți se adună împreună pentru a împărtăși bucuria Învierii lui Hristos. Mulți dintre concetățenii noștri parcurg sute de kilometri pentru a sărbători Paștele alături de oamenii dragi. Această zi reunește familiile, ne unește pe noi toți, ne dăruie speranță.

Cu prilejul sărbătorilor pascale, luminate și dătătoare de viață, urez tuturor creștinilor și locuitorilor țării sănătate, bunăstare și belșug.

Fie ca minunea Învierii lui Iisus Hristos să dăinuie în inimile voastre, să vă aducă liniște în suflet, pace şi bucurie de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.

Hristos a Înviat!”, a scris Dodon pe rețelele sociale.

#Dodon #adresare #Paști

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button