Societate

Doi bărbați ar fi dobândit un teren public din Chișinău, cu ajutorul unei încheieri judecătorești false

Ar fi dobândit un teren public de 3,3 hectare din Chișinău cu ajutorul unei încheieri judecătorești false. Procurorii PCCOCS au obținut mandat de arestare în privința a doi învinuiți, care ar face parte dintr-un grup criminal organizat, specializat în acapararea terenurilor publice. Bărbații sunt anunțați în căutare internațională, scrie sursa.

La solicitarea procurorilor PCCOCS,  Judecătoria Chișinău (Sediul Ciocana) a pronunțat mandat de arestare,  în cazul terenului public cu suprafața de 3,3 hectare din municipiului Chișinău – dobândit ilegal prin folosirea unei încheieri judecătorești false. Hotărârea a fost pronunțată în lipsa celor 2 învinuiți. Arestul urmează să fie aplicat odată cu localizarea și reținerea învinuiților, drept rezultat al anunțării lor în căutare.

Menționăm că pe 23 februarie, procurorii au solicitat mandat de arestare în privința celor doi învinuiți, care ar face parte dintr-un grup criminal organizat, specializat în acapararea terenurilor publice. 

Investigațiile pe caz continuă și în privința altor terenuri și imobile pretins a fi dobândite ilicit de către membrii grupului criminal organizat. Cazul este documentat de procurorii PCCOCS de comun cu ofițerii INI. 

#teren_ilegal #PCCOCS #Chișinău

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button