Societate

Elevii din instituțiile de învățământ din Chișinău urmează să recupereze orele din zilele 9 și 10 ianuarie, libere din cauza ninsorilor

Elevii din instituțiile de învățământ din Chișinău urmează să recupereze orele din zilele 9 și 10 ianuarie, declarate libere din cauza ninsorilor, până la finele semestrului II din acest an școlar. Anunțul a fost făcut de Andrei Pavaloi, șef al Direcției generale educație, tineret și sport, transmite sursa.

Astfel, potrivit lui Andrei Pavaloi, directorii instituțiilor vor decide individual modul în care vor fi recuperate orele. Fie câte o oră în fiecare zi, fie în zilele de sâmbătă.

„Procesul de recuperare a orelor pentru instituțiile secundare urmează a fi stabilit de către directorii instituțiilor de învățământ până la finalizarea semestrului II. Acest lucru se poate întâmpla prin recuperarea a câte o oră în fiecare zi sau la decizia instituției, aceste două zile pot fi recuperate în zilele de sâmbătă”, a declarat Andrei Pavaloi.

TV8 reamintește că, în urma ședinței de ieri, 8 ianuarie, Comisia Situații Excepționale Chișinău a decis închiderea instituțiilor educaționale: școlilor și grădinițelor din Capitală timp de două zile, până pe 11 ianuarie 2024.

#recuperare#ore#învățământ

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button