Război în Ucraina

„Elitele” sunt în conflict – soldații mor

„Wagneriții” au capturat un locotenent colonel al Ministerului Apărării. Nu, aceasta nu este o glumă. Mulți oameni urmăresc conflictul dintre mercenari și oficiali ca la un serial TV. Evgheni Prigozhin s-a plâns de lipsa muniției, a înregistrat videoclipuri acuzatoare furioase despre oficiali și a amenințat că își va retrage grupul din punctul cel mai fierbinte al frontului, transmite sursa.

Conflictul a atins un nou nivel și s-a soldat cu o adevărată confruntare militară. Prigozhin a spus că armata a minat calea de evacuare a PMC-urilor din Bakhmut, iar când subordonații săi au sosit pe 17 mai pentru a curăța minele, au fost trase asupra lor de către personalul militar al Ministerului Apărării.

Ulterior, el și-a susținut declarația cu un raport publicat în care se afirma că „wagneriții” au reținut militarii, inclusiv locotenent-colonelul Roman Venevitin, care îi comanda. Apoi a apărut un videoclip cu interogatoriul acestui ofițer – în el a recunoscut că a tras în stare de ebrietate într-o mașină PMC și a dezarmat grupul Wagner. Potrivit bărbatului, cu el erau 10-12 militari.

Sirena a confirmat identitatea bărbatului din videoclip. S-a dovedit că Roman Venevitin a traversat drumul nu numai pentru Prigozhin. Proprii subordonați, luptătorii trupei Storm, se plânseseră deja de el.

Comandantul adjunct al lui Storm, Alexander Prikazchikov, a spus că viața lor era în pericol – au fost amenințați cu executarea de către plutonul de execuție pentru că au refuzat să urmeze ordinele lui Venevitin. Potrivit militarilor din detașament, el este implicat în „uciderea personalului” și dă ordine penale să comită atacuri sinucigașe. Atractia completă a Stormers poate fi vizionată pe canalul nostru YouTube.

Toate aceste confruntări dintre Ministerul Apărării, Prigozhin, Kadyrov și Strelkov-Girkin sunt foarte incitante.

În timp ce „elitele” sunt dependente de blogging-ul video, scriind calomnii unul împotriva celuilalt, bărbați ruși, inclusiv cei mobilizați și recruți, mor în fiecare zi în război.

#Wagneriții Ministerul_Apărării #conflict #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button