Politică

Ex-ministru al Agriculturii spune ce ar trebui să facă Vladimir Bolea

Fostul ministru al Agriculturii, Nicolae Ciubuc, se pare că nu prea este încântat de noua numire în cadrul Ministerului Agriculturii.

Acesta a remarcat în cadrul emisiunii ”Întreabă Ghețu” că Vladimir Bolea, noul ministru, nu are experiență, iar acesta are mult de muncă pentru a eficentiza ”coeziunea din interiorul” ministerului, transmite sursa.

”Trebuie de văzut care au fost angajamentele asumate de Guvern și care sunt restanțele de la ziua de azi. Mă refer la multitudinea de acte normative, legi care trebui promovate, codul funciar, dezvoltarea unui centru agro-alimentar, reformarea ANSA, revizuirea sistemului de subvenționare prin prisma prețurilor la carburanți și energie. Aceste lucruri afectează grav agricultorii.

Noi nu vedem o viziune clară a Guvernului, care sunt facilitățile, politica fiscală. Cel mai important este de a crea o coeziune în interiorul ministerului. Domnul Bolea nu are experiență, dar situația în interior stagnează, este o problemă acolo”, a declarat fostul ministru.

Reamintim că pe 8 iulie, ministrul Agriculturii a fost demis și înlocuit cu deputatul PAS, Vladimir Bolea.

#demisia #Ex-ministru_Agriculturii #Vladimir_Bolea #Nicolae_Ciubuc

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button