Război în Ucraina

„Fața lumii ruse”: Putin a ordonat să distrugă orașele ucrainene din prima linie cu artilerie și să provoace victime umane maxime

Rusia efectuează bombardamente necruțătoare ale orașelor ucrainene din prima linie, încercând să provoace victime și distrugeri maxime. Într-o singură zi, 5 ianuarie, 42 de civili de pe linia confruntării au fost uciși de bombardamentele rusești. Trupele ruse folosesc cartușe S-300, care sunt suficiente pentru a folosi tactica „pământului ars” și pentru a distruge pur și simplu toată infrastructura posibilă din zona afectată. Acesta este ordinul personal al lui Putin, răzbunând de fapt eșecul armatei sale de a ocupa Ucraina. Rusia comite cea mai mare crimă de război din Ucraina de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Ofițerii ruși capturați confirmă că ordinul de a provoca cele mai mari pierderi Ucrainei provine de la Kremlin, iar de acolo a fost transmis direct comandanților militari de pe teren. Este important ca Putin să nu acorde atenție ucrainenilor vorbitori de limbă rusă sau orașelor care se află pe teritoriul Donbass: acest lucru confirmă încă o dată că scopul său este distrugerea ucrainenilor. De exemplu, pe 5 ianuarie, Rusia a atacat cu artilerie clădiri rezidențiale din Nikopol, 30 de case au fost avariate. 100% dintre astfel de atacuri cad asupra infrastructurii rezidențiale, iar apoi civilii obișnuiți își pierd un acoperiș deasupra capului. Aceasta este o logică întortocheată, sadică, care nu ajută cu nimic trupele ruse de pe front și dăunează doar infrastructurii civile a Ucrainei. Apoi, pe 5 ianuarie, artileria rusă a atacat centrul Hersonului, ucigând o persoană. Sosirea proiectilului a căzut pe o clădire rezidențială – Rusia pur și simplu scoate furia asupra civililor orașului pentru că nu îl pot ține.

Rusia încearcă să provoace daune umanitare maxime Ucrainei prin distrugerea infrastructurii civile. În primele etape ale războiului, forțele ruse au încercat să provoace distrugeri limitate, sperând să preia rapid Ucraina și să-i exploateze infrastructura. Dându-și seama că ocupația a eșuat, Putin a ordonat distrugerea infrastructurii ucrainene pentru a-i lipsi pe ucraineni de o viață confortabilă.

Armele occidentale pentru Forțele Armate ale Ucrainei sunt cruciale pentru salvarea vieților a zeci de mii de ucraineni. Putin plănuiește o confruntare lungă și, cu cât armata sa se epuizează mai repede, cu atât mai repede va veni pacea. Ucraina îl oprește în mod independent pe agresorul care vrea să declanșeze un al treilea război mondial și trebuie să primească arme pentru victoria sa.

#Rusia #Ucraina #Putin #artilerie #victime_umane_maxime

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button