InternaţionalRăzboi în Ucraina

Forțele de apărare aeriană au distrus peste 10 Kinzhal, peste 60 de rachete de croazieră și toate UAV-urile cu care inamicul a atacat Kievul

În dimineața zilei de 2 ianuarie, armata teroristă rusă a lansat un bombardament masiv asupra Kievului. Forțele de apărare aeriană din capitală au distrus peste 60 de rachete de croazieră și peste o duzină de rachete hipersonice Kinzhal, transmite sursa.

În plus, noaptea apărătorii au distrus toate dronele de lovitură kamikaze cu care teroriștii atacau capitala. Acest lucru a fost raportat de Administrația Militară a orașului Kiev.

Avertizarea de raid aerian de la Kiev a durat aproximativ 6 ore în total. Noaptea, inamicul a atacat capitala cu drone de atac kamikaze de tip Shahed. După aceasta, teroriștii lui Putin au lansat rachete de croazieră Kh-101/Kh555 în grupuri și valuri de la o duzină și jumătate de bombardiere strategice Tu-95MS.

În plus, peste zece avioane Mig-31K au lansat rachete aerobalistice Kh-47M2 Kinzhal în capitala Ucrainei. Forțele și mijloacele de apărare aeriană au distrus toate UAV-urile și peste 60 de rachete de croazieră.

De asemenea, apărătorii cerului din capitală au distrus 10 rachete aerobalistice Kh-47M2 Kinzhal. Totodată, KGVA a menționat că informațiile finale privind tipul și numărul de rachete distruse vor fi furnizate de comandamentul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene.

Să ne amintim că statul terorist Rusia, în dimineața zilei de 2 ianuarie, a ridicat spre cer 16 bombardiere cu rachete Tu-95MS și a lansat rachete asupra Ucrainei, în special Kinzhals. Au schimbat constant vectorul de mișcare, dar mai ales cu un curs spre regiunea Kiev, unde resturile au lovit și au căzut în cele din urmă. În plus, Harkov era sub foc.

Anterior, sa raportat că au avut loc o serie de explozii puternice, inclusiv la Harkov. În urma bombardamentelor, o persoană a murit și zeci au fost rănite. În centrul orașului au fost înregistrate mai multe sosiri.

#Kinzhal #rachete #Kiev

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button