Politică

Geoană: Este extrem de important ca românii să voteze la aceste alegeri

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a votat astăzi, 9 iunie, la Secția de votare nr. 60 din cadrul Colegiului Național „I.L. Caragiale” din București, în cadrul alegerilor europarlamentare.

„Am venit să-mi îndeplinesc datoria cetățenească de a vota în aceste alegeri foarte importante. Apelul meu este este ca un număr cât mai mare dintre români și românce să vină la vot. Este extrem de important. Un gând special pentru cei peste un milion de tineri și tinere care votează pentru prima dată. Este foarte important să facă acest prim pas către implicare democratică și civică”, a declarat Mircea Geoană după ce a votat, transmite sursa.

Acesta a venit cu un apel către cetățenii din România. „(…) Să se uite la cei pe care doresc să-i investească cu votul lor, dincolo de culoarea de partid. Să se uite la om, să se uite la calitatea lor, dacă sunt gospodari buni, dacă sunt oameni serioși. Până la urmă, în vremurile acestea foarte complicate, multe decizii vor depinde și de nivelul local, și de nivelul național, și de nivelul european și internațional”. 

De asemenea, Mircea Geoană a menționat că speră că această primă salvă din rândurile de alegeri succesive din România -alegerea aleșilor locali din toată țara și a europarlamentarilor români – este, de fapt, prima garnitură de lideri politici pe care românii îi aleg în acest an electoral super încărcat.

„Sper din toată inima ca această echipă să-și facă datoria față de țară, indiferent de preferința politică, indiferent de ideologie, indiferent de orice alt criteriu. De aceea, veniți în număr cât mai mare la vot! Este important. Este un moment foarte complicat în istoria Europei, în istoria lumii, în istoria națională. Trebuie cu toții să ne implicăm și să ne decidem singuri destinul”, a conchis Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană. 

#Mircea_Geoană #algeri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button