Război în Ucraina

Guvernatorul regiunii Bryansk a anunțat atacul unei drone ucrainene. O altă dronă doborâtă lângă Voronej, spune guvernul regional

Guvernatorul regiunii Bryansk, Alexander Bogomaz, a anunțat atacul unei drone ucrainene în districtul Klimovsky din regiune. În urma grevei, satul a fost scos de curent – ​​care nu este specificat, transmite sursa.

„În această dimineață, UAV-urile ucrainene au efectuat un atac asupra districtului Klimovsky. Nu au fost victime. Toate serviciile de urgență sunt la fața locului. În urma grevei, instalația de alimentare cu energie electrică a fost avariată, nu există curent electric în sat”, a scris Bogomaz pe canalul său Telegram.

Mai târziu, guvernatorul a spus că incendiul de la instalație a fost localizat, iar clădirile semnificative din punct de vedere social au fost conectate la o linie de alimentare de rezervă.

În plus, în noaptea de 2 ianuarie, o dronă de recunoaștere a fost doborâtă lângă Voronej. Acest lucru este raportat de guvernul regiunii Voronej pe canalul său de Telegram.

„În această seară, la apropierea de Voronej, un vehicul aerian fără pilot de recunoaștere de dimensiuni mici lansat de pe teritoriul Ucrainei a fost detectat și doborât cu mijloace de apărare aeriană. Nu există victime sau distrugeri pe pământ, situația este sub control”, se arată în comunicat.

Autoritățile din regiunile rusești de la granița cu Ucraina raportează în mod regulat bombardamente din partea ucraineană. În Ucraina, acest lucru nu este confirmat oficial și ei subliniază că duc un război defensiv.

#Ucraina #Voronej #bombardamente

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button