Politică

Igor Grosu pleacă din nou la București. Cu cine se va întâlni acolo oficialul

Speakearul Parlamentului, Igor Grosu, se va afla timp de două zile la București, acolo unde efectuează o vizită de lucru, transmite sursa.

Responsabilii de la Parlament anunță că agenda vizitei include întrevederi bilaterale cu Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ion-Marcel Ciolacu și cu Președintele interimar al Senatului României, Alina-Ștefania Gorghiu.

„Igor Grosu urmează să prezinte oportunitățile mediului de afaceri și investițional din Republica Moldova în cadrul unui eveniment desfășurat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană. Președintele Parlamentului va fi unul dintre speakerii Recepției de Anul Nou 2023, organizată de AHK România. Evenimentul, care se va desfășura la Palatul Parlamentului de la București, va reuni peste 800 de invitați: oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți la nivel înalt ai asociațiilor non-guvernamentale, ai administrației publice, parteneri de proiecte ai AHK România”, se arată în comunicat.

Amintim că recent, Grosu a efectuat o vizita de lucru la București, acolo unde a participat la Zilele Culturii Naționale. Grosu mai urmează să plece și în Suedia. Se va afla într-o vizită oficială la Stockholm, în perioada 7-9 februarie.

#Igor_Grosu #București #vizită

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button