InternaţionalRăzboi în Ucraina

În Krasnoyarsk, asistentul unui deputat a devenit administratorul de chat pentru soțiile celor mobilizați. Și l-a șters pentru că a chemat la un miting

O asistentă a deputatului Adunării Legislative a Teritoriului Krasnoyarsk, Elena Penzina, a șters un chat de telegram în care soțiile mobilizaților discutau despre planuri de organizare a unui miting de protest, scrie publicația Sirena.

Chatul „The Way Home – Krasnoyarsk” a fost format din locuitorii din Krasnoyarsk ai căror soți se luptă în Ucraina. Pe 19 noiembrie, femeile plănuiau să organizeze un miting pentru rotația mobilizaților, dar au fost refuzate de autoritățile locale.

Pe 12 noiembrie, drepturile de administrator de chat au fost transferate Valentinei Vorontsova, asistenta deputatului Penzina. Administratorul anterior a spus că nu a putut vorbi pentru că era în spital cu copiii ei.

Vorontsova a scris că este împotriva mitingului, dar alți participanți la chat au continuat să insiste să-l țină. La scurt timp, au fost acuzați că sunt nepoliticoși și dați afară din chat. După ceva timp, chatul în sine a fost eliminat din telegram.

După cum a relatat Sibnovosti, anterior Valentina Vorontsova, al cărei soț este în frunte, a creat grupul „Pentru a noastră!” În ea, ea, împreună cu soțiile altor recruți, organizează strângeri de fonduri pentru a cumpăra echipamente pentru militari.

#mobilizați #Krasnoyarsk #deputat

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button