Război în Ucraina

În Ucraina au avut loc atacuri noi în regiunea Dnipro

Şeful Administraţiei Militare Regionale Dnipropetrovsk, Serhi Lisak, a anunţat că o femeie rănită, miercuri, în atacul rusesc de la Dnipro a decedat la spital, transmite sursa.

În plus, noaptea trecută, la locul atacului, echipele de intervenţie au găsit încă o femeie decedată. Astfel, numărul persoanelor decedate în urma atacului respectiv a crescut la şase. Alte peste 50 de persoane au fost rănite. Joi este zi de doliu în Dnipro, în memoria celor care au murit în atacul lansat de ruşi.

Ucraina ar dori să vadă ceva similar cu o invitație la NATO în timpul summit-ului NATO care va avea loc la Washington în perioada 9-11 iulie. Potrivit RBK-Ucraina, Președintele ucrainean, Volodymyr Zelenski, a declarat acest lucru într-un interviu acordat Bloomberg, potrivit Libertatea Cuvântului. Zelenski a subliniat că Ucraina dorește, de asemenea, o invitație de a adera la Alianță, dar „știe că nu o va primi”. „Am dori să vedem ceva asemănător cu o invitație. Ar fi un semn că nimeni nu se teme de Putin și că toată lumea are încredere în conducerea SUA”, a subliniat președintele.

#Ucraina #război #Dnipro

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button