Necategorizat

Incendii de vegetație în mai multe sate din raioanele Căușeni și Ștefan Vodă

Fum dens și flăcări roșii au fost observate de locuitorii din Căușeni de la câțiva km distanță, după ce câteva hectare de teren au ars într-un incendiu de proporții. S-a întâmplat în sectorul Grigore 

Grigoriu după ce vântul a răspândit cu repeziciune flăcările.

Pompierii din Căușeni au încercat să țină sub control incendiul, care se apropia de sectorul locativ, transmite sursa.

Flăcările au fost observate de la câțiva km distanță de. Pompierii au intervenit fiind ajutați și de localnici, după câteva minute bune de luptă cu focul, acesta a fost lichidat.   

Potrivit Direcției Situații Excepționale Căușeni la moment toate echipajele de salvatori și pompieri au fost dislocați în satele raionului după ce hectare întregi de vegetație uscată au luat foc.   

Întreg efectivul Direcției Regionale Salvatori și Pompieri din Căușeni a fost nevoit să intervină în lichidarea incendiilor de vegetație uscată din orașul Căușeni și satele Ursoaia Nouă și Hagimus.   

În raionul vecin Ștefan Vodă salvatorii au fost solicitați să intervină în satele Marianca de Sus și Cioburciu.   

Din cauza vântului puternic pălălaia se răspândea cu repeziciune. Salvatorii îndeamnă oamenii să evite aprinderea focului în zone cu miriște, atenționând totodată că efectele acestor incendii sunt dezastruoase pentru mediul ambiant!

#incediu #Căușeni #Ștefan_Vodă

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button