Analize și opiniiInternaţionalRăzboi în Ucraina

Informațiile despre retragerea trupelor „în poziții mai avantajoase” în regiunea Herson sunt un test al reacției

Potrivit unei surse din grupul operațional Dnepr, există într-adevăr planuri de retragere, acestea fiind în stadiul final, dacă „situația nu se va schimba în viitorul apropiat”.

Există mai multe planuri, dar niciunul nu a fost aprobat până la urmă.

Este deja clar că nu va fi posibil să-i doboare pe ucraineni de pe malul stâng, deși rușii lovesc puternic „noile poziții” cu bombe aeriene.

Problema este că sunt atacurile nereușite și pierderile grele din zonă. De exemplu, Krynki atât al 810-a infanterie (adus aici de la Energodar), cât și al parașutilor din regimentul 328 de infanterie aeropurtată, care au fost aduși aici după coordonarea luptei din Est.

Așadar, recent parașutiștii s-au oprit la Novaia Mayachka și s-au grăbit să asalteze pozițiile spre Krynki. Din câteva sute de cadavre, câteva zeci au ajuns chiar la Krynki; restul au murit din cauza munițiilor cu dispersie.

Bătălia pierdută contra bateriei, precum și lipsa de opoziție față de răi luptători FPV din sud, forțează comandamentul să ia decizii nepopulare, dar numai timpul va spune care vor fi aceștia.

În orice caz, sarcinile ucrainene nu s-au schimbat, dar au putut testa reacția „societății” lor.

#retragerea_trupelor #Herson #război_în_Ucraina

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button