Societate

Intrare liberă la ZOO pe 17 iulie: Va fi organizat un Family Quest, la aniversarea a 587 de ani de la prima atestare a Chișinăului

Chișinău se pregătește să sărbătorească aniversarea de 587 de ani de la prima atestare, iar Grădina Zoologică din oraș pregătește un eveniment special pentru toți iubitorii de aventură și distracție. Pe 17 iulie 2023, cu ocazia acestei sărbători, accesul la Grădina Zoologică va fi gratuit pentru toți vizitatorii.

În plus, Grădina Zoologică va găzdui un eveniment special numit Family Quest, menit să ofere o experiență de neuitat tuturor participanților. Family Quest-ul va consta într-un joc de echipă desfășurat pe teritoriul parcului zoologic. Echipele, formate din 2 până la 5 persoane, vor primi diferite sarcini și ghicitori pentru a descoperi locația „agentului” ascuns. După ce găsesc răspunsul corect, echipa va fi provocată să îndeplinească sarcini fizice neobișnuite propuse de agent.

Evenimentul este destinat persoanelor de toate vârstele și își propune să ofere distracție și emoții pozitive. Participarea la Family Quest este gratuită pentru toți vizitatorii, indiferent dacă se alătură jocului sau doresc să exploreze Grădina Zoologică în mod obișnuit.

Pentru a vă înregistra și a participa la eveniment, organizatorii vă solicită să completați un formular disponibil la adresa dată. Acest lucru ajută la estimarea numărului aproximativ de echipe care vor participa la Family Quest.

Programul evenimentului este următorul: înregistrarea echipelor va avea loc începând cu ora 18:00, iar Family Quest-ul va începe la ora 18:30. La finalul jocului, la ora 21:00, vor fi anunțate rezultatele și vor fi premiate echipele câștigătoare.

Family Quest-ul din Grădina Zoologică face parte din proiectul „Eu iubesc Chișinăul”, realizat de Primăria municipiului Chișinău, Centrul Municipal de Tineret Chișinău și Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova.

#Intrare_liberă #Grădina_Zoologică #Family_Quest

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button