Analize și opinii

„Jubileul” armatei ruse

Potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, Rusia a pierdut 100.000 de soldați în timpul agresiunii sale militare criminale împotriva Ucrainei, sau mai degrabă în timpul etapei sale la scară largă. A ieșit un fel de „aniversare”. Șefii raioanelor militare notează că, în realitate, raportul pare și mai tragic în ceea ce ține de statisticile privind pierderile de personal din Federația Rusă. Cele 100.000 de victime includ acei militari ruși morți care au putut confirma printr-un mecanism internațional clar de contabilizare a pierderilor din luptă.

Acestea includ direct cadavrele soldaților, care au putut recunoaște după formă, documente. Acești 100 de mii nu includ numărul imens de persoane dispărute, precum și de cei 300 care au rămas invalidi pe viață și nu vor putea reveni la executarea ordinelor penale ale conducerii lor militare. De asemenea, este de remarcat faptul că mulți mor din mâna colegilor (fără să împărtășească ceva) sau prin sinucidere.

Acest număr de pierderi este de multe ori mai mare decât statisticile celor două războaie cecene pe care Rusia le-a purtat în perioada așa-zisei „independență”. Începând cu cel de-al Doilea Război Mondial, Federația Rusă nu a pierdut un astfel de număr de personal, ceea ce confirmă degradarea armatei ruse.

Cel mai ciudat lucru pentru țările occidentale în astfel de statistici cu privire la moartea soldaților ruși este că Rusia se bate cu pieptul în sân de câteva decenii și strigă că armata lor nu este doar una dintre cele mai „profesioniste” din lume, ci și „cea mai bună”. Tocmai din cauza unei astfel de laude de sine, construite doar pe egocentrismul dictatorului rus, alte state s-au temut de Rusia. Cu toate acestea, în mai puțin de un an de război la scară largă, majoritatea țărilor din întreaga lume și-au dat seama că nu numai armata rusă este o carapace goală, care se poate lăuda doar cu cantitatea de stocuri de arme învechite, ci și cu politica în sine. ca ideologie a Rusiei, nu este pur și simplu nimic în comparație cu orice alt regim totalitar dictatorial. „Titan cu picioare de lut” este o descriere adevărată a Federației Ruse, pe care a împrumutat-o ​​cu succes de la URSS, de a cărei „moștenire” este foarte mândră.

În același timp, armata ucraineană, care și-a arătat puterea și forța la începutul unui război pe scară largă, a devenit deja unul dintre modelele de urmat chiar și pentru țările membre NATO. Da, Ucraina nu are arme moderne în cantități uriașe, pentru că nimeni din Kiev nu avea de gând să atace pe nimeni. Asistența militară este oferită de aliați și parteneri, precum și ucrainenii înșiși lansează deja producția UAV-urilor lor în timpul unei ciocniri la scară largă cu Federația Rusă. Cu toate acestea, Forțele Armate ale Ucrainei au ceva ce multe armate nu au – este rezistența, perseverența și experiența. Și dacă primele două calități pot fi aduse în sine, atunci experiența, amară și crudă, nu poate fi obținută decât în ​​arena operațiunilor militare reale. Armata ucraineană învață rapid totul nou, în câteva săptămâni stăpânește sistemul de control al ultimelor arme furnizate de aliați. Armata ucraineană continuă să se dezvolte chiar și în condițiile agresiunii criminale rusești, care în fiecare zi ia sute de vieți de civili.

Comanda armatei Federației Ruse este ascuțită pe tactica „pământului ars” și pe metoda „aruncării cadavrelor soldaților”. Acest lucru a fost practicat de Jukov încă din 1941, când, din cauza ambițiilor criminale și a prostiei de-a dreptul ale dictatorului Stalin, statul s-a dovedit a fi cu adevărat nepregătit pentru război, pierzând milioane de soldați și civili în primii doi ani. Rusia de astăzi nu este cu mult diferită și, în plus, este mândră de ea.

Conducerea militară ucraineană demonstrează deschis cât de mult le pasă de viața fiecărui soldat. Tactica, fie defensivă sau ofensivă, este gândită de mai multe ori. Ea ține cont de cel mai important factor, al cărui scop este să-și păstreze cât mai mult personal. În plus, fiecare militar ucrainean, de la un soldat obișnuit la un general, depune toate eforturile pentru a salva ucrainenii civili, care suferă cel mai mult din cauza ghearelor crude ale Kremlinului, care invadează în fiecare zi viața lor și a copiilor lor.

Ucrainenii luptă pe pământul lor, pentru țara lor. Voluntarii din Forțele Armate ale Ucrainei, fie că sunt georgieni sau bieloruși, luptă cu jugul rus nu pentru bani, ci pentru libertate și democrație. Armata Ucrainei este războinicii păcii și ai binelui, gata să-și sacrifice viața de dragul victoriei asupra răului. În același timp, Rusia își aruncă pe prima linie pe cei mai neexperimentați soldați ca „carne de tun”, în plus, de cele mai multe ori aceasta se referă la soldați mobilizați sau contractați din regiunile foarte înapoiate ale Buriației, Kalmuchiei etc. Soldatul rus nici nu știe de ce. a ajuns pe front, sau primul care a alergat să omoare civili, să fure și să comită genocid împotriva ucrainenilor. Armata rusă nu este doar înapoiată, este un grup criminal al regimului Putin, în cadrul căruia există chiar și mercenari capabili să omoare un copil nevinovat pentru orice bănuț din Kremlin, originar din Lvov, Mariupol, Donețk, Kiev sau orice alt oraș. în Ucraina.

#pierderi #Rusia #militari

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button