InternaţionalRăzboi în Ucraina

La Sankt Petersburg, o dronă a căzut pe teritoriul uzinei “Nevsky Mazut”

La Sankt Petersburg, în noaptea de 31 ianuarie, o dronă a căzut pe teritoriul uzinei “Nevsky Mazut”, doborâtă de sistemele de apărare aeriană, relatează Fontanka și canalul de telegram Mash pe Moika, transmite sursa.

Potrivit lui Fontanka, UAV-ul a fost doborât de un sistem de rachete antiaeriene S-400 peste Kolpino la 4:20. Cu toate acestea, drona și-a continuat zborul și a căzut doar o jumătate de oră mai târziu pe teritoriul uzinei de pe autostrada Glukhoozerskoye (la aproximativ 20 de kilometri de Kolpino).

„Conform datelor preliminare, nu a existat niciun incendiu grav; trei tancuri goale au fost stinse rapid”, scrie Fontanka. Mai târziu, publicația a raportat că resturi de la dronă au avariat mașinile parcate pe teritoriul “Nevsky Mazut”.

Ziarul a mai menționat că Aeroportul Pulkovo a suspendat recepția și plecarea zborurilor în perioada 03:53 – 05:11.

Guvernatorul Sankt-Petersburgului, Alexander Beglov, a raportat că în noaptea de 31 ianuarie, oamenii care locuiesc în zona autostrăzii Glukhoozerskoye au auzit un „buc puternic” (așa numesc autoritățile ruse explozii – nota Medusei). „Un incident a avut loc la un sit industrial din districtul Nevsky care a necesitat atenția agențiilor de aplicare a legii. Nu au fost victime. Nu au existat pagube semnificative asupra proprietății”, a spus Beglov.

Ministerul Apărării nu a comentat încă incidentul. În același timp, dimineața departamentul a anunțat că în timpul nopții forțele de apărare aeriană au doborât o dronă în regiunea Pskov.

#Sankt_Petersburg #dronă #Nevsky_Mazut

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button