Internaţional

Lionel Messi, după plecarea de la PSG: Am luat decizia corectă să vin la Miami

Leo Messi trăiește o nouă etapă importantă a carierei în Statele Unite. Starul argentinian a avut impact imediat asupra echipei Inter Miami, pe care a dus-o în finala Cupei Ligilor.

De la sosirea la Inter Miami, argentinianul a fost decisiv pentru echipa sa, reușind să marcheze meci de meci în competiția Cupei Ligilor și se află la un pas de câștigarea primului său trofeu în SUA, transmite sursa.

Campionul mondial a evidențiat aportul antrenorului Tata Martino și a afirmat că Balonul de Aur nu este un obiectiv principal pentru el.

„Decizia de a veni în SUA a trecut prin multe filtre. Familia a făcut parte din decizie. Am venit să joc și am luat decizia corectă. Sunt fericit și aștept cu nerăbdare să mă bucur în continuare de fotbal. Plecarea la Paris a fost una dificilă din cauza modului în care s-a întâmplat. Nu a fost ceva ce mi-am dorit. S-a întâmplat de la o zi la alta. A trebuit să mă obișnuiesc rapid cu un loc nou după atâția ani la Barcelona. A fost greu, dar din fericire acum este foarte diferit ceea ce mi se întâmplă la Miami”, a spus Lionel Messi.

Acesta a menționat că este o surpriză să fie pe punctul de a juca o finală, iar echipa a făcut un mare salt odată cu venirea lui Tata Martino pe bancă.

„Nu mă gândesc la Balonul de Aur. Cele mai importante pentru mine au fost mereu trofeele la nivel de echipă”, a mai spus Messi.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button