EconomieSocietate

Locuitorii Capitalei nu se grăbesc să solicite conectarea la căldură

Locuitorii Capitalei nu se grăbesc să solicite furnizorului de agent termic livrarea căldurii în case. Temperaturile generoase de afară îi determină pe chișinăuieni să se împace cu frigul din locuințe și, astfel, să mai economisească la facturi.

Deși unii spun că este destul de frig în apartamente, totuși consideră că încă nu este momentul pentru a porni încălzirea în case. Termoelectrica anunță că toți consumatorii care vor să beneficieze de căldură pot depune solicitări în acest sens, transmite moldova1.md.

„Este destul de bine, am impresia că moldovenii nu sunt prea friguroși. E ok, nu știu cum va fi săptămâna viitoare, dar acum este foarte bine”, a spus un locuitor al Capitalei.

„Ne rugăm pentru iarnă călduță, dar cu zăpadă, ca să fie și roadă, dar și facturile să nu le achităm foarte scump, să ne mai rămână ceva de cheltuială”, a spus o femeie.

Mai mulți oameni au spus că încă e prea devreme de a porni încălzirea.

„E prea devreme, eu sunt foarte lejer îmbrăcată și în casă la fel sunt doar într-un costum sport, eu nu simt frig, e foarte bine”, a spus un bărbat.

Termoelectrica anunță că toți consumatorii pot depune solicitări privind livrarea agentului termic. Pentru aceasta este necesar ca gestionarii fondului locativ și administratorii instituțiilor publice să prezinte fișa tehnică de pregătire a instalațiilor de termoficare la sediul teritorial al întreprinderii, în funcție de sectorul din care face parte.

#Chișinăueni#conectare #căldură

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button