Internaţional

Mesajul lui Joe Biden, după ce s-a vehiculat că ar putea fi înlocuit

Casa Albă neagă informațiile publicate miercuri de The New York Times, conform cărora Joe Biden ar lua în considerare retragerea din cursa pentru un nou mandat. „Președintele nu abandonează”, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre. Ea a subliniat anterior că președintele american nu suferă de Alzheimer sau de „vreo altă formă de demență”, transmite Antena3, conform sursei.

Joi, Biden a apărut alături de vicepreședinta Kamala Harris, considerată principalul său înlocuitor, într-un apel cu echipa de campanie. Conform unor surse citate de presa din SUA, Biden a afirmat că nu se retrage și că va rămâne în competiție „până la capăt”.

„Permiteți-mi să spun asta cât mai clar, cât mai simplu și direct pot: candidez. Nimeni nu mă împinge la o parte… Nu plec. Sunt în cursa asta până la capăt și vom câștiga”, ar fi declarat Biden.

Cei doi au asigurat echipa de campanie că sunt dedicați luptei pentru realegere. Surse citate de AP au menționat că discuția a fost motivațională, subliniind importanța alegerilor și reiterând comentariile anterioare ale lui Biden după dezbaterea cu Trump, că atunci când este doborât, se ridică și încă plănuiește să câștige alegerile, potrivit The Guardian.

#Joe_Biden #mesaj

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button