Război în Ucraina

Ministerul Apărării al Federației Ruse a anunțat călătoria lui Șoigu la sediul grupului Vostok în zona „operațiuni speciale”

Șeful Ministerului rus al Apărării, Serghei Șoigu, a inspectat sediul grupului de trupe Vostok în „zona unei operațiuni militare speciale”, susține serviciul de presă al ministerului.

Potrivit unui comunicat de presă, la postul de comandă, Șoigu a auzit rapoarte de la comandantul grupării, generalul locotenent Rustam Muradov, și comandanții formațiunilor.

Ministerul Apărării raportează că, în timpul inspecției, Șoigu „a acordat o atenție deosebită organizării unui sprijin cuprinzător pentru trupe, organizării lucrărilor de fortificare și creării condițiilor pentru desfășurarea în siguranță a personalului pe teren, precum și activității unități medicale și din spate”.

În plus, ministrul a oferit premii de stat militarilor.

Potrivit Ministerului rus al Apărării, Serghei Şoigu a vizitat zona de război de două ori în ultima lună. Acest lucru a fost raportat pentru prima dată pe 18 decembrie 2022. Apoi, conform declarațiilor departamentului, ministrul a inspectat „pozițiile de avans” ale armatei ruse, dar activiștii, în urma analizei filmului publicat, au ajuns la concluzia că Şoigu se afla la 80 de kilometri de front.

Data viitoare, Ministerul Apărării al Federației Ruse a raportat despre vizita lui Shoigu în „zona operațiunii militare speciale” din 22 decembrie. Apoi, potrivit serviciului de presă, ministrul „a verificat condițiile de desfășurare a personalului și a echipamentelor militare” și „a inspectat zonele de poziție ale unităților militare, condițiile de cazare și încălzire a personalului, precum și de gătit și de masă”.

#Șoigu #sediul_grupului_Vostok #inspectare

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button