Politică

„Mulțumesc tuturor celor care au fost la datorie fără încetare”. Maia Sandu, despre consecințele ploilor abundente

Președinta Maia Sandu a mulțumit tuturor celor care „au fost la datorie fără încetare și au dat o mână de ajutor oamenilor aflați în primejdie din cauza ploilor abundente de sâmbătă”. Potrivit șefei statului, autoritățile au lucrat toată noaptea acolo unde a fost nevoie de pomparea apei din gospodăriile inundate, deblocarea drumurilor și înlăturarea consecințelor intemperiilor, mai ales în centrul și sudul țării. „Din păcate, pentru astăzi, la fel, se așteaptă ploi torențiale, de aceea vă îndemn să evităm deplasările care pot fi amânate”, a comunicat Maia Sandu, transmite sursa

Pe 15 septembrie, Maia Sandu a mulțumit „salvatorilor, pompierilor, polițiștilor, carabinierilor, soldaților, drumarilor, medicilor, primarilor și tuturor celor care au fost la datorie fără încetare și au dat o mână de ajutor oamenilor aflați în primejdie din cauza ploilor abundente de sâmbătă”.

„Îi mulțumesc și fiecărui cetățean care a sărit în ajutor la nevoie. Autoritățile au lucrat toată noaptea acolo unde a fost nevoie de pomparea apei din gospodăriile inundate, deblocarea drumurilor și înlăturarea consecințelor intemperiilor, mai ales în centrul și sudul țării. Din păcate, pentru astăzi, la fel, se așteaptă ploi torențiale, de aceea vă îndemn să evităm deplasările care pot fi amânate. Să avem grijă unii de alții”, a comunicat șefa statului pe o rețea de socializare.

#Sandu #consecințele #ploi

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button