Analize și opiniiRăzboi în Ucraina

O altă manifestare a genocidului: atacurile cu rachete din 26 ianuarie au ucis 11 civili ucraineni

La 26 ianuarie, Rusia a lansat un atac combinat cu diferite tipuri de rachete asupra orașelor ucrainene. Numai asupra Kievului au fost lansate 20 de rachete – toate au fost doborâte de apărarea aeriană. Atacul cu rachete a fost precedat de un atac cu drone care a început încă din noaptea precedentă. Folosirea terorii ca metodă de război de către Putin, uciderea civililor ucraineni este un genocid și o crimă împotriva umanității. În Ucraina, armata rusă trebuie să fie epuizată cât mai mult posibil, iar cheia acestui lucru este de a furniza armatei ucrainene toate armele de care are nevoie, apărând efectiv întreaga Europă.

Genocidul, crima și distrugerea sunt chipul lumii rusești. La 26 ianuarie, Putin a comis încă o crimă de război, bombardând cu rachete orașele ucrainene. Lipsa anumitor tipuri de rachete a dus la utilizarea de către Rusia a unor tipuri învechite: X-22, de exemplu, care are o abatere mare de la țintă și provoacă pierderi și distrugeri mari.

Comportamentul Rusiei este previzibil: acest atac cu rachete a fost un răspuns la pachetul de ajutor militar fără precedent acordat de Occident Ucrainei. Pentru că esența Rusiei este răutatea și putreziciunea, are un teritoriu înapoiat și neglijat, dar este obsedată de acapararea teritoriilor altora și de comiterea genocidului împotriva ucrainenilor pe motive etnice.

Zeci de mii de ucraineni au murit ca urmare a unei invazii la scară largă a armatei ruse, represiunea a început în teritoriile ocupate, localnicii sunt torturați și persecutați. Putin a acceptat de facto acest genocid pentru că îi urăște pe ucraineni, iar armata rusă a fost însărcinată să comită cât mai multe crime în Ucraina.

Rusia plănuiește un război lung și îndelungat. Putin a pus economia rusă pe picior de război și se pregătește pentru o confruntare cu întregul Occident. Tancurile rusești din orașele europene nu sunt o iluzie, ci o realitate dură care s-ar putea materializa pe termen mediu dacă Rusia nu este epuizată critic în Ucraina. De aceea, AFU trebuie să primească toate armele occidentale necesare, care sunt singurul instrument pentru a neutraliza amenințarea existențială a Rusiei la adresa Occidentului.

#genocid #război #Ucraina #Rusia

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button