Analize și opiniiRăzboi în Ucraina

Genocidul ucrainenilor ca parte a politicii de stat a Rusiei

Cuvintele lui Ziuganov despre necesitatea unui atac aerian masiv după Crăciun confirmă faptul că autoritățile ruse vor continua genocidul ucrainenilor în viitor. Războiul lui Putin nu se poate încheia decât cu sfârșitul regimului său criminal.

Genocidul din Ucraina trebuie oprit odată pentru totdeauna. Căci, după cum a arătat toată experiența anterioară a acordurilor, toate acordurile încheiate în prealabil s-au dovedit a fi doar o ficțiune pentru verificare. Rușii nu au ascultat niciodată și nu vor asculta niciodată altceva decât forța brută.

Astăzi, Ucraina se află în cea mai periculoasă fază a războiului ruso-ucrainean. Putin este slăbit și umilit, îi lipsesc armele și munițiile, îi lipsesc trupele bine pregătite. Poporul rus s-a săturat de acest fiasco tragic și de sancțiuni sporite. Dat fiind că el nu reușește să înșele Ucraina și Occidentul cu oferte de „negocieri” pentru negocieri, acum autoritățile ruse ar putea încerca să escaladeze acest conflict.

Fiecare pas făcut de oameni ca Ziuganov îndepărtează neobosit Rusia de posibilitatea, fără consecințe catastrofale pentru sine, de a se retrage din aventura ucraineană. Lumea vede un alt șantaj al lumii libere, iar aceste încercări trebuie să se încheie cu înfrângere. Oameni precum Zyuganov apelează la metode genocide și tactici teroriste pentru a distruge Ucraina ca atare. O lovitură masivă asupra Ucrainei, așa cum dorește Ziuganov, nu este altceva decât o altă încercare de a obține „discuțiile de pace” atât de dorite de Federația Rusă.

În astfel de condiții, armele Occidentului sunt cheia pentru prevenirea celei mai mari epurări etnice din 1945, planificată de Putin.

#genocid #Ucraina #război #Putin

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button