Societate

Oamenii legii, la datorie în noaptea dintre ani. Au aplicat amenzi pentru utilizarea articolelor pirotehnice

Amenzi aplicate pentru comercializarea și utilizarea articolelor pirotehnice. Poliția anunță că în noaptea dintre ani a ridicat peste 500 de articole pirotehnice și a întocmit 700 de proceduri contravenționale pentru utilizarea lor și tulburarea liniștii publice. Acțiunile poliției au loc în contextul în care, potrivit legii, pe perioada stării de urgență comercializarea și utilizarea articolelor pirotehnice este interzisă, transmite IPN.

În noaptea dintre ani oamenii legii au înregistrat 37 de cazuri de comercializare a articolelor pirotehnice, fiind vorba de 30 de persoane fizice și 7 magazine specializate. De asemenea,au fost ridicate peste 537 de articole pirotehnice și au fost inițiate peste 700 de proceduri contravenționale pentru comercializare ilegală și tulburarea ordinii publice.

Noaptea dintre ani a fost agitată și pentru polițiștii de patrulare. Aceștia au înregistrat peste 800 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere.  Opt conducători auto au fost depistați în stare avansată de ebrietate la volan, iar 300 de șoferi au depășit limita de viteză.

Revelionul a fost unul cu ghinion și pentru 9 persoane care au fost traumatizate în opt accidente rutiere.

Poliția anunță că circa 2000 de polițiști din întreaga țară s-au aflat la datorie în noaptea dintre ani, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică și a intervențiilor în caz de urgență. Pentru cazuri de urgență cetățenii sunt îndemnați să apeleze numărul unic 112.

#oamenii_legii #noaptea_de_Revelion #utilizarea_articolelor_pirotehnice #amenzi

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button