Politică

Prim-ministrul Recean pleacă la Bratislava. Se va întâlni cu președintele Slovaciei și omologul său slovac

Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde, pe 10 septembrie, o vizită de lucru la Bratislava, Slovacia. Dorin Recean va avea întrevederi cu mai mulți oficiali, inclusiv președintele Slovaciei, Peter Pellegrini, și omologul său slovac, Roberto Fico, transmite sursa

Potrivit unui comunicat publicat de Guvern, vizita premierului Recean la Bratislava urmărește consolidarea relațiilor moldo-slovace și identificarea noilor oportunități de colaborare în domeniile de interes comun.

Șeful Executivului de la Chișinău va avea o întrevedere cu președintele Slovaciei, Peter Pellegrini, și cu omologul său slovac, Robert Fico. Împreună cu prim-ministrul Slovaciei, Dorin Recean va participa la semnarea Protocolului de modificare a Convenției între Republica Moldova și Slovacia pentru evitarea dublei impuneri și prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit și pe proprietate.

De asemenea, premierul Dorin Recean se va întâlni cu vicepreședintele Consiliului Național al Republicii Slovace, Peter Ziga.

#Recean #Fico #Bratislava #vizită

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button