Politică

Ion Ceban vine cu un mesaj matinal pentru Veronica Dragalin: ”Așa ar fi fost cel mai corect”

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj matinal pentru șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin. În debutul ședinței primăriei, Ceban a îndemnat-o pe Dragalin să-și dea demisia și să participe la un nou concurs, transmite sursa.

Reacția vine după ce în spațiul public au apărut conversațiile ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, din care se subânțelege că rezultatele concursului în urma căruia Dragalin a devenit șefa PA au fot trucate.

”Vedem că fiica finanțatorului PAS, cu accent extraordinar de peste Ocean, de fapt a fost numită în funcție prin gravă încălcare de legislație, trafic de influență și abuz în serviciu. Asta înseamnă că orice dosare pe care le intentează nu pot fi decât comenzi politice pe care le face PAS în adresa unor sau altor. Nici până în ziua de azi nu am reușit să aflăm nimic despre dosare de rezonanță, schemele funcționează. Scheme s-au adăugat la gaz, energie electrică… Cred că cel mai corect lucru ar fi să își dea demisia și să participe la un nou concurs”, a declarat Ion Ceban.

Anterior, șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a reacționat la scurgerile de informații și spargerile canalelor de Telegram ale mai multor oficiali din cadrul guvernării, a condamnat aceste atacuri cibernetice și a menționat că „este o gravă infracțiune”.

#Veronica_Dragalin #Ion_Ceban #mesaj

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button