Economie

Primăria municipiului Chișinău scoate la licitație 20 de loturi de pământ! Prețul inițial variază de la 150 de mii până la 35 de milioane de lei

Chișinău anunță că scoate la mezat 20 de loturi de pământ. Licitația funciară cu strigare privind vânzarea – cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului urmează să se desfășoare în data de 22 decembrie, începând cu ora 10:00, la sediul Preturii Centru.

Cele 20 de terenuri, scoase la licitație, au suprafețe cuprinse între 0,01 hectare și 0,81 hectare și au diverse destinații – pentru ansambluri rezidențiale, obiective comerciale, construcții locativ-individuale sau pentru deservirea obiectivului existent. Prețul inițial al terenurilor variază de la 150 de mii de lei, până la 35 de milioane de lei.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului – Agenția „Capitalimobil” SRL, următoarele acte:

– cererea în forma stabilită;

– extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);

– procura (în cazul participării prin reprezentant);

– copia actului de identitate;

– documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

Sursa

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button