Politică

Profesoara de limba română a lui Ilan Șor se vrea primar de Chișinău

Cristina Vulpe este candidata Partidului „Șansă”, apropiat lui Ilan Șor, la funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Ea s-a prezentat drept funcționar public și profesor și a menționat că a fost profesoara de limba română a lui Ilan Șor. Vulpe a ținut să adauge că dacă va ajunge primar și nu va realiza cele promise timp de doi ani va demisiona din funcție, transmite sursa.

„Sunt funcționar public și profesor. Mi-am dedicat o mare parte a vieții procesului de educație. Sunt mamă, am trei copii. La fel ca și mulți, cred, dintre dumneavoastră am ipotecă, salariu. Duc o viață obișnuită a unui locuitor al Chișinăului”, a spus Cristina Vulpe.

Ea a adăugat că l-a ajutat pe fugarul Ilan Șor să studieze limba română.

„Ceva timp în urmă l-am cunoscut pe domnul Ilan Șor, atunci când mi s-a propus să-l ajut să studieze limba română. La acea vreme, impresiile mele despre dumnealui se bazau doar pe ceea ce spunea mass-media, dar realitatea este alta. Tot ce se spune în spațiul public nu coincide realității. Am avut ocazia să vorbesc foarte mult cu această persoană, cu acest domn, și pot să vă zic că mi-a dat lumea peste cap pentru că am constatat că nu este un agent al Kremlinului, pentru că am fost martoră cum copiii dumnealui veneau să-l viziteze pentru că el nu mergea acolo. Când l-am învățat limba română am descoperit și am văzut cu ochii mei că dumnealui lucrează foarte mult, non-stop”, a comunicat Vulpe.

La fel, ea a menționat că nu este politician, dar vrea „o schimbare în oraș astăzi”.

„Înțelegem cu toții că pentru a transforma Chișinăul nostru trebuie să atragem finanțare și aceasta este o investiție foarte serioasă. Voi fi gata să controlez fiecare bănuț ca acesta să meargă în dezvoltarea orașului. Sunt gata să realizez o mare parte a programului, pe care îl voi expune curând, în doi ani. Dacă nu voi realiza cele promise în cei doi ani voi demisiona”, a conchis Vulpe.

#Ilan_Sor #Chisinau

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button