Societate

Putin are “tupeu de curte” în privința mobilizării Rusiei: rezumat operațional de la Sweetan

Purtătorul de cuvânt al GUR, Andrei Iusov, a explicat de ce Vladimir Putin nu a anunțat o mobilizare generală în Rusia. Potrivit acestuia, Kremlinul a decis să o amâne din cauza alegerilor care vor avea loc în primăvara anului 2024.

Mobilizare în Rusia

Potrivit acestuia, Putin are un așa-numit “instinct de curte”. El înțelege că în Rusia, în unele regiuni, “cazanul” este depășit și poate exploda, așa că a decis să amâne mobilizarea.

Pe de o parte, rușii nu prea au nevoie de ea acum. Ei nu au un flux descrescător de sadici care sunt gata să ia armele și să ucidă ucraineni pentru anumite mijloace. De aceea, Putin nu are nevoie de mobilizare,

  • a subliniat Roman Svitan.

“20 – 25 de mii de ruși sunt mobilizați în fiecare lună. De aceea nu există și nu vor exista probleme. Aceasta este o societate în care două treimi susțin genocidul poporului ucrainean, asasinarea și distrugerea statalității ucrainene. Două treimi sunt sub 100 de milioane, de aceea ei pot face 20 de mii pe lună din ei înșiși”, a adăugat expertul militar.

De aceea, Putin nu a semnat mobilizarea, înțelegând că nu rămâne fără această resursă. Doar dacă nu cumva banii pentru această resursă se pot epuiza. Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, Rusia trebuie să fie transferată în regimul unei țări care sponsorizează terorismul.

ATACMS pentru Ucraina

Sweetan a sugerat că Ucraina a primit probabil 40 de rachete ATACMS. La urma urmei, în vară, Marocul a cumpărat 40 de ATACMS de care nu avea nevoie. Atunci a început să se vorbească despre faptul că Ucraina ar putea primi aceste rachete.

În cadrul Marocului, SUA cumpără o mulțime de echipamente, iar apoi, printr-o altă țară, acestea sunt transportate și ajung în Ucraina.

“Trebuie să ne amintim de această națiune – ei ne-au ajutat foarte mult. De aceea, cel mai probabil, avem doar un lot de 40 de ATACMS”, – a rezumat expertul militar.

Cele mai recente știri despre războiul Rusiei împotriva Ucrainei
În timpul războiului de amploare, Ucraina a depășit Afganistanul și Siria și a devenit cea mai minată țară din lume. Acum va fi nevoie de mai mult de 757 de ani pentru a o dezminți.


Aruncăturile despre “infarctul” și “moartea” lui Vladimir Putin au vizat în primul rând poporul rus. În plus, serviciile de informații rusești au monitorizat toate reacțiile online.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button