Economie

Red Nord și FEE Nord, pregătite pentru privatizare. Parlicov: „Muncim pe dimensiunea să vedem cine ar putea fi investitori”

Red Nord și FEE Nord sunt pregătite pentru a fi privatizate. Declarația a fost făcută de ministrul Energiei, Victor Parlicov, într-un interviu pentru nordnews.md

„Noi examinăm la modul practic posibilitatea privatizării sai într-un alt mod, crearea unui parteneriat public-privat în baza acestor întreprinderi, pentru a atrage pe de-o parte investiții, pe de altă parte, pentru a avea un mediu mai puțin susceptibil corupției…. Deci ceea ce vrem noi să facem cu FEE Nord și Red Nord este să ne pregătim de procesul de privatizare pentru ca să obținem inclusiv o contribuție corectă pentru ele, iar asta înseamnă că va trebui să îmbunătățim eficiența. Muncim deocamdată pe dimensiunea să vedem cine ar putea fi potențiali investitori”, a spus Parlicov.

Ministrul Energiei a mai punctat că la această etapă nu sunt operate schimbări la nivelul de management al celor două instituții. 

#Parlicov #privatizare #Red_Nord #FEE_Nord

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button