Război în Ucraina

Roskomnadzor a amenințat mass-media cu blocarea pentru răspândirea de „informații false” despre mobilizarea în Rusia / Plângerile colegilor mobilizați de Kaliningrad

Procuratura Generală a blocat pe teritoriul Federației Ruse știrile despre plângerile colegilor mobilizați de Kaliningrad cu privire la atacurile sinucigașe și sinuciderea colegilor, transmite sursa.

Roskomnadzor a avertizat mass-media cu privire la „blocarea imediată” în cazul difuzării de „informații false” pe internet despre mobilizarea în Rusia, transmite sursa.

Din punctul de vedere al departamentului, la pregătirea materialelor privind mobilizarea, este necesar să se utilizeze „informații și date obținute exclusiv de la autoritățile executive federale și regionale”.

Vladimir Putin a anunțat „mobilizarea parțială” în Rusia pe 21 septembrie. Autoritățile au spus că se așteaptă să cheme 300.000 de persoane. Se presupune că cei care au servit în armată și au semnat un contract pentru a rămâne în rezervă vor fi chemați mai întâi, iar apoi bărbații care se află în rezervă.

#Roskomnadzor #mobilizare #blocarea_știrilor

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button