Război în Ucraina

Rușii omoară copii: Avocatul Poporului este informat despre violul copiilor în teritoriile ocupate din regiunea Harkov

Multe apeluri despre violuri vin și din așezările eliberate.

Tripleții au suferit leziuni genitale grave.

În orașul Izyum, regiunea Harkov, invadatorii ruși au violat tripleți – fete de 9 ani. Acest lucru a fost anunțat de comisarul Radei Supreme a Ucrainei pentru drepturile omului, Lyudmila Denisova.

“Tripleți, 9 ani, fete. Cei violați de rashiști au leziuni genitale grave. Toate acestea în fața mamei lor, ea este în stare de șoc. Stafide”, a scris Lyudmila Denisova pe canalul său Telegram.

Potrivit Denisova, mesajele despre crimele sexuale ale ocupanților sunt trimise zilnic către linia telefonică de ajutor psihologic.

“Forțele armate ale Ucrainei eliberează orașele și satele din regiunea Harkov, iar în ultima săptămână, majoritatea apelurilor au venit de acolo. De la victime înseși și de la familiile acestora”, a explicat comisarul.

Ieri, 18 mai, zece persoane s-au predat în doar o oră, opt dintre ele erau minori violați (doi erau băieți de 10 ani). În total, în ultimele 24 de ore au fost primite 56 de apeluri.

Pe lângă mama tripleților din Izyum, a existat și un apel din partea mamei unei fetițe de 9 luni care a fost violată cu o lumânare în fața ochilor. Comisarul a primit și rapoarte despre alte violuri:

  • un băiețel de un an a fost violat de doi invadatori. Copilul este mort;
  • bărbați în vârstă de 67 și 78 de ani au fost violați.

“Acesta este un genocid al poporului ucrainean cu o cruzime deosebită! Aceasta este o încălcare nu numai a normelor dreptului internațional umanitar, ci și a esenței, a moralității lumii civilizate!”, a subliniat Lyudmila Denisova.

După cum a scris HARKIV Today, în regiunea Harkov, un invadator rus a violat o femeie de 29 de ani care își îngrijea mama țintă la pat de mai bine de o săptămână și și-a împușcat mama o săptămână mai târziu. Femeia a reușit să scape, era în curs de reabilitare.

#război #ruși #crime #copii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button