Internaţional

Scandal în Ucraina, după ce câștigătoarea concursului și-a ținut de mână „rivala” din Rusia

Scandal în Ucraina, după ce câștigătoarea concursului Ms. World International 2023, Irina Bezsmertnaia, și-a ținut de mână „rivala”, rusoaica Anastasia Mașkina, notează sursa.

100 de concurente din 50 de țări lumii, inclusiv Rusia, au luptat pentru coroană. Iar câștigătoare a fost desemnată Irina Bezsmertnaia, care a reprezentat SUA, dar s-a născut în Herson, oraș care continuă să fie atacat de ruși. Irina locuiește de mult timp în Florida, însă pe toate rețelele de socializare s-a poziționat ca susținătoare a cauzei țării sale, defilând, pe mai multe podiumuri, cu steagul albastru-galben. 

„În finala concursului Ms, World International 2023, voi reprezenta femeile căsătorite din America. Și sunt foarte norocoasă că acest concurs are loc la Miami, la 15 minute de casa noastră”, a precizat, însă, ea.

„Originara din Herson a uitat rădăcinile ei, când, înainte de a se anunța numele marii câștigătoare, a decis să-și țină de mână rivala, rusoaica Anastasia Mașkina“, a observat presa ucraineană, care a remarcat „poziția cinică, apolitică, a unor astfel de concursuri de frumusețe”. Imaginile au fost difuzate de contul oficial al competiției de frumusețe.

„Originara din Herson a uitat rădăcinile ei când, înainte de a se anunța numele marii câștigătoare, a decis să-și țină de mână rivala, rusoaica Anastasia Mașkina“, a observat presa ucraineană, care a remarcat „poziția cinică, apolitică, a unor astfel de concursuri de frumusețe”.

După succes, Irina Bezsmertnaia a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj în limba rusă, prin care se declară „incredibil de mândră că este o ucraineană care reprezintă Statele Unite la nivel mondial”.

„Sunt incredibil de mândră că sunt o ucraineană care reprezintă SUA la nivel mondial și că am câștigat coroana principală! De Ziua Steagului Ucrainei și în ajunul Zilei Independenței! În cel mai semnificativ moment. M-am uitat la steagurile ucrainene din primele rânduri … mi-au încălzit inima și mi-au oferit sprijin! Indiferent unde ai ajuns, este important să nu uiți cine ești și unde a început călătoria ta”, a spus tânăra.

#Ucraina #scandal #concurs

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button