Societate

Și-a violat repetat fiica vitregă, în timp ce mama ei era peste hotare. Un bărbat, condamnat la închisoare

Și-a lăsat fiica vitregă însărcinată. Un bărbat, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, după ce în mod repetat a violat tânăra de 20 de ani, în timp ce mama acesteia era peste hotare. La întoarcere, femeia a aflat că fata este însărcinată și a sesizat poliția, scrie sursa

Potrivit procurorilor, în perioada ianuarie – februarie 2022, inculpatul, în mod sistematic, când era beat își viola fiica vitregă în vârstă de 20 de ani cauzându-i suferințe fizice și psihice. Acestea o amenința cu răfuiala fizică și omor în cazul divulgării celor petrecute, în rezultat tânăra a rămas însărcinată.

Abuzurile au avut loc în timp ce mama victimei se afla la muncă peste hotarele țării. După ce femeia a revenit de peste hotare, a observat că fiica sa este însărcinată, iar ultima i-a povestit cele întâmplate și au sesizat poliția.

Inculpatul și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea faptelor imputate. La 09 aprilie 2024, a fost pronunțată o sentință, prin care bărbatul de 45 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru mai multe episoade de acțiuni cu caracter sexual neconsimțite și viol, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 12 ani, cu executare în penitenciar de tip închis.

#viol #închisioare #abuz

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button