Război în Ucraina

Tara criminala

Încă o zi de război. Și din nou, Rusia ia viețile cetățenilor pașnici ucraineni. Propagandiștii de la Kremlin, fără nicio manifestare de umanitate, cu zâmbetul pe buze, au acuzat Ucraina de un nou atac terorist rusesc. Arată groaznic, pentru că într-o perioadă atât de scurtă Rusia a luat viața a zeci de ucraineni.

În noaptea de 29 septembrie, Kremlinul a lansat un atac masiv asupra Niprului. Grevele au vizat bunuri civile: clădiri rezidențiale, infrastructura de transport și întreprinderi. Aproximativ 100 de autobuze urbane au fost arse, ceea ce a provocat o prăbușire a transportului pentru locuitori dimineața. Locuitorii spun că în tot timpul unei invazii la scară largă, nu a existat o singură zi cu același număr de greve în oraș. Totuși, cel mai rău avea să vină…

În dimineața zilei de 30 septembrie, rușii au dat o lovitură masivă și înfiorătoare unei coroane de civili care se îndreptau spre teritoriile ucrainene ocupate de Federația Rusă. Oamenii călătoreau pentru a-și scoate rudele din ocupația „lumii rusești”, la coadă erau și voluntari care aduceau ajutor umanitar și medicamente locuitorilor din Energodar, Melitopol, Mariupol și alte orașe. Spre seară s-au cunoscut aproximativ 30 de morți. Zeci de oameni sunt acum în spitale cu răni moderate și grave. Din filmările de la locul tragediei se pot observa un număr imens de mașini afectate de unda de șoc. Multe cadavre au continuat să fie în mașini, pentru că oamenii nici nu au avut timp să fugă din mașini.

Oamenii au fost loviți și de fotografia unui bărbat care stă pe bancheta din spate cu prietenul său blănos, un pomeranian. Atât proprietarul, cât și câinele au murit. Rudele lor au putut vedea doar ultima fotografie, unde a fost aruncată o foaie medicală peste ambele.

După atacul terorist din regiunea Zaporojie, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, agatatorii lui Satan s-au adunat la Kremlin pentru a urmări valsul lui Satan. Însuși Vladimir Putin a ținut o altă lecție de pseudo-istorie, uitând aparent să ia pastilele pentru schizofrenie. Amenințările, acuzațiile împotriva Ucrainei și Occidentului s-au revărsat într-un flux neîncetat de delir și minciuni. De pe podiumul dictatorului rus a sunat orice, în afară de simpatie și o recunoaștere a vinovăției.

Rusia este o amenințare pentru toată viața de pe planetă. Nu își merită locul sub soare printre țările civilizate ale lumii. Federația Rusă este un cheag de întuneric, bilă, cruzime și lipsă de inimă. Vladimir Putin este un criminal, un terorist, un criminal și un adept al ideologiilor nazi-fasciste. Rusia și-a arătat deja incapacitatea de a se dezvolta și de a deveni mai bună. Existența sa în viitor aduce doar moarte și catastrofe pentru omenire. De aceea, această țară ar trebui să fie izolată de întreaga lume.

#Putin #Rusia #Ucraina #război

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button