Economie

Tentativă de fraudă: Pe Facebook și WhatsApp au fost înregistrate escrocherii în numele companiei Linella

Linella avertizează clienții cu privire la o tentativă de fraudă, care circulă pe canalele online, inclusiv pe Facebook și pe WhatsApp. Sursă.

Oferta falsă „Linella de Crăciun oferă un card cadou de 2000 lei”, redirecționează utilizatorii către o pagină web care NU aparține rețelei de magazine Linella sau partenerilor săi.

Utilizatorii de internet sunt îndemnați să nu acceseze acest link. Acest concurs nu este organizat de către rețeaua de magazine Linella, iar compania se distanțează ferm de asemenea modalități de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă.

Linella recomandă clienților care vor să vadă ofertele companiei sau să se înscrie la concursuri organizate de către retailer, să acceseze doar link-urile găzduite de către website-urile www.linella.md, www.20ani.linella.md sau de către canalele oficiale de social media:

1. pagina de Facebook Linella;

2. pagina de Instagram Linella;

La moment, rețeaua de magazine Linella, are activă doar o singură campanie promoțională cu ocazia celor 20 ani de activitate. Mai multe detalii găsiți pe www.20 ani.linella.md .

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button